Jag gick ner för att träna idag. Jag hade som vanligt inställningen att detta kommer jag tycka är jobbigt och utsättande för min kropp och kommer få panik. VA fel jag hade.
Det var skit kul och jag längtar tills imorgon när jag ska ner och göra om det igen. Jag kände verkligen hur jag gick in i min kropp. Och bäst av allt hela kroppen fick röra på sig. Jag är skit nöjd. Så imorgon ska jag dit igen. Är du som jag och absolut inte alls gillar träning egentligen så prova yoga. SÅ himlans roligt. Tänkte prova chigong också fast de är nästa vecka. Jag fick koppla av och känna mig fri från all stress och det känns grymt skönt idag jag känner mig inte ett dugg stressad eller spänd.
HÄRLIGT!!!

Jag mådde skit illa i morse när jag vaknade, tydligen var jag fortfarande bakis. Men skumt nog försvann allt på yoga lektionen. SKÖNT för jag hatar att må illa.

William har legat och grinat mycket i natt. Vi sov hos Björn och William beklagade sig över att han fick lov att dela säng med mig *hmm*. Han tyckte att jag skulle sova ute på soffan tillsammans med Björn. Pluttisen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: