Inte gjort ett skit idag. Bara slappat. Åt nyss korv med Björn och Larsa. Grillad korv med potatis sallad och sen grillad paprika till.

Imorgon ska jag ner och träna Combat tänkte jag. Det är i 60 min det står så här om combat:
Fartfylld energisk konditionsklass med rörelser från olika försvarspostioner. Ska prova vad det är. Är även sugen på att prova boxning nästa vecka. Får se om jag hinner med det. Men combat imorgon för William ska med Björn till Skevi och kolla på gamla bilar.

(senare)

Shopping brukar få mig glad. Ja, jag är ju för fan kvinna. Alla tjejer gillar att shoppa eller hur? Men jag har ingen att shoppa med. Till saken hör att jag känner mig så jävla ensam just nu. Vet att sånt där går i upp och ner gångar. Vissa dagar har man inte en lugn stund utan träffar folk varje dag och andra stunder har man inget att göra som nu.

Sen har jag tänkt på min barndom mycket på sista tiden. Och gamla killar som kommit och gått i mitt liv. Jag vet inte varför. Värst är att jag tänker på min pappa så förbannat mycket. Jag har faktiskt valt att lämna honom åt sidan för att inte tänka på honom. De gjorde jag så fort han dog när jag var 9 år. Ändå så har han börjat kretsa i mitt huvud. Hur han var mot mig, vem var han osv. Ju mer tiden går destå mer glömmer jag honom. Jag minns honom snart inte mer. Bara små , små minnen. Jag kan fortfarande känna hur han luktade. Undrar smått på mera. Vill veta mer om honom nu. Jag är redo, mitt hjärta är redo, men själen? Är min själ så läkt att jag vågar ta steget tillbaka i mitt liv och börja rota i det förflutna? Orkar jag börja kolla grunden till mina problem? Törs jag få reda på sanningen till varför hans död påverkade mig så mycket?
Jag måste. Det är dax frågan är bara hur och när jag ska ta dom 4 stegen som krävs för att våga lyfta på luren och ringa ett samtal för att lösa allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: