Fy fan säger jag bara. Jag har sån jävla träningsvärk på undersidan låret nu så har jag inte fått mer muskler där nu då blir jag fan sur och frustrerad. Eller ja inte riktigt men nästan.

 

I alla fall body combat då? Det var skit kul. När jag kommit nästan fram till en halvtimme av passet tänkte jag orkar jag en kvart till då är jag fan nöjd. Då ska jag inte bli besviken på mig själv om jag måste avbryta. Men när jag kommit över den där jävla halvtimman då kändes det helt plötsligt som jag orkade fan mer så jag var kvar hela passet (60 min) . Var skit kul. Fick liksom använda hela kroppen och sen hoppa och sånt på kuppen. Jag hoppas detta kommer ge lite muskler efter några omgångar för fler blir det. Detta känns riktigt kul. Det ända som var jobbigt var när jag gjorde en spark och känner det igen kännande hugget bakom knät. Där jag hade min blodpropp 03. Den värker än ibland. Då gör det så himla ont. Jag kan inte räta ut benet just då och mycket av känner man smärtan som liksom hugger. När det händer så kännes allt som jag dööör typ. Det är inte kul för fem öre.
Så jag fick lugna ner mig och det blev ingen joggingrunda som alla andra gjorde. Jag vågade helt enkelt inte belasta det för då vet jag att jag får stryck imorgon och kommer halta.

I alla fall efteråt så tog jag en bastu och duschade. Gick hem och sen kom B och hämtade med mig så jag kunde gå tips promenaden. Det är varje söndag. Man går i typ 40 min så man får rejält med motion där också. Det vägrar jag missa. Men nu har jag grymt ont bak i vaden (där proppen satt) och imorgon ska jag köra bil på körskolan. JAG hoppas för allt jag är värd att jag inte har propp ont i morgon för då blir det inte kul att köra.

 

MEN mer combat blir det helt klart.

 

Middag ibland blev nyss. BRUKAR typ aldrig äta sen middag. Köpte en felix taco paj och sen hade jag upp flera gurkskivor. Det kändes nyttigare då. HAHA. Var as längesen jag åt sån paj så tycker jag får unna mig den efter den här dagen.

 

TILL er som läser!
KOMMENTERA MERA!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: