Shit kollade nu över alla kurser jag vill läsa i höst och de är följande:
Engelska C – 100 poäng
Barn & ungdomssjukvård – 200 poäng
Lindrande vård – 100 poäng
Matte B – 50 (vill inte läsa men lär väl gör de i alla fall)
Affärsjuridik – 50 poäng
Rättskunskap – 50 poäng
Historia A – 100 poäng
Historia B – 100 poäng
Miljökunskap – 100 poäng
Religionskunskap – 50 poäng
Företagsekonomi A – 50 poäng.
Med andra ord vill jag läsa 950 poäng i höst något jag inte kommer kunna/får. OCH de vill jag ju. Jag får inte läsa mer än hösten ut för sen är mina dagar för gymnasiets csn slut. Så imorgon måste jag ner till vägledningcentrum och fråga vilka dom tycker att jag ska sortera ut.

William är på dagis. Jag ska snart ringa min engelska B lärare för att ha en engelsk diskution. Ska diskutera min dröm och mina mål i livet. Blir nog svårt. Tycker själv de är stressande att prata genom telefonen och inte kunna diskutera via ögonkontakt.

(senare)

Kom på att jag nog inte vill läsa engelska C. Så där drog jag var 100 poäng i alla fall. HAHA. Så nu är de “bara” 850 poäng jag vill läsa. HAHA. Kommer kanske kunna dra av fler också.

(kväll)

Vi åkte till golden och åt idag. Jag tog en inbakad banana och Björn åt kebab. I alla fall när vi nästan ätit klart kommer en väldigt tjock gubbe. Han var tjock på de viset att man tänkte på de typ. Han vägde säkert 200 kg så man såg honom så att säga. När han kliver in spärrar William upp ögonen och pekar och säger HÖGT , TITTA vilken stor mage han har. JAG kände hur jag höll på att sjunka genom marken och säger “TYST med dig” så får man inte säga. Och William igen HAN har nog en bebis i magen. Jag ville helst sjunka genom jorden och typ försvinna illa kvickt. Att vi stack därifrån rätt snabbt efter “insidenteten” är nog inte så svårt att räkna ut.

Vi åkte till onoff och jag kikade på en jätte fin camera funderar på att köpa den. Eftersom min camera HAR gått sönder så jävla lägligt. Sen gick vi till maxi för jag hade fått stamkunds saker där, makresill? , rädisor, och en sommar cd gratis. Så jag handlade gröt åt William och sen mjölk som han ska få imorgon bitti. De var min dag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: