Vi åkte till golden och handlade idag. Jag tog en inbakad banana. Yummie , i alla fall när vi sitter där och äter kommer de in en väldigt tjock gubbe. Han vägde säkert 200 kg så jag förstår att William la märke till honom. De värsta var väl reaktionen på William.
Han börjar peka och säger ”TITTA vilken stor mage gubben har” , jag bara ”håll tyst så där får man inte säga” och William fortsätter ”han har nog en bebis i magen”. Jag ville helst sjunka genom jorden och komma ut på andra sidan och ramla ner i rymden. FY fan jag skämdes. Jag är rätt tålig människa som sällan skämms för något men idag skämdes jag.

I alla fall så åkte vi vidare till onoff där jag kikade på en camera jag funderar på att köpa. Om jag ser att pengarna räcker den här månaden så köper jag den. Min syster hade tydligen en lika visade de sig men jag fick köpa samma sa hon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa