Idag sticker vi till Furudal och mamma och låssas-pappas sommarstuga. Vi ska åka dit runt 17 efter midsommarstångsresningen.

Jag ska ner och träna om en halvtimme. William och Björn sticker till Skevi så sen går jag förbi apoteket på lasarettet JAG hoppas dom har öppet för jag kom ihåg att jag behöver allergi medicin för mamma och låssas-pappa har hund. Fan nästa vår har förhoppningsvis min vacination börjat verka mot allergin. DE känns as bra.

HA en ûnderbar midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: