Igår när jag var på vägledningscentrum frågade studievägledaren vad jag ville bli. Då när jag svarade att jag inte visste så kom hon med olika förslag. I alla fall var ett av dom polishögskola. Utbildningen är 2 årig och sen är man polis. När jag var barn var de min högsta dröm. Tyckte de verkade så häftigt. Ju mer jag tänker på de nu börjar jag alltså fundera på om jag kanske ska söka dit till hösten. Helt sjukt, för den tanken har jag aldrig snuddat vid förut. Men jag har alltså börjat fundrera på saken.
Den finns på distans så man kan läsa och göra praktiken i falun. 2 gånger per år åker man till den högskolan man tillhör och där får man utöva olika saker. Jag ska nog söka till hösten. SÅ nu har jag en anledning att ta mitt körkort snabbt och dessutom träna ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: