Japp då är halkbanan avklarade.
Var skit kul! Sladda och sånt. De gick bättre än jag trodde. Snurrade runt en gång. Sen när de var över fick vi gå in och volta med en bil. DE var skit äckligt. Alltså den satt fast på två saker man vi fick följa med runt. Sen när vi hängde upp och ner så skulle vi komma ihåg att man ska ta i mot sig med knäna INTE händerna för då bryter man nacken. De var faktiskt jävligt mäktigt och läskigt.

Sen fick man testa krocka i 7km i timmen och de var faktiskt rätt hemskt de med. Man tror inte de ska kännas MEN de gör de.

Ska gå och vila en stund nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa