William Småbarnåren Min dag.
Småbarnåren

Min dag.

Jag började dagen med att gå ner på stan och sa att jag tar den där tre veckors praktiken. Kommer ha skiten ur världen sen. Känns skönt.

Sen träffade jag Christin och vi gick runt och kikade på stan. Jag skulle inte köpa nått men det blev en rosa leopardtröja på MQ i alla fall. Den var billig och SÅ läcker 99:- kr bara.
Hämtade min nya fina underbara camera och med den knäppte jag kort på William idag. BLEV så himla bra bilder. Är skit nöjd.

Åkte till Björns mamma och jag körde lite bil i kniva. Atomat och de är fan så annorlunda när man är van vid manuell. Hehe.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: