Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Ny mobil

Åh så fin min nya sony Ericsson w880i är. Passar mig så i smaken.

 

Köpte kritor åt William på timarii, först gick vi till BR men dom hade fan inte några kritor där. SJUKT eller hur? På en leksaksaffär och dom har inte kritor. Bara turspennor och de är fet nej här hemma jag vill inte ha ner klottrade väggar och möbler. Ja iofs kan man få de av kritor också men de är fan mycket enklare att få bort oftast.

 

Ska nog träna en sväng idag. Fast jag mår illa och har skallbank. Varit så en en jävla månad nu. Jag tror jag dör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.