Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Pannkakor med mixade blåbär

Guuu va gott det var.

 

De är gott med färska saker till maten. Jag är sån som har grönsaker till allt jag äter. Älskar sånt.
ska ner på stan och hämta min nya mobil idag. Sen sätta in lite pengar. Är väl typ allt jag kan förtälja er just nu.

 

BlåBärsTunga

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: