Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Fredagen den trettonde.

Fy fan va läskigt. Visste inte att det var fredagen den trettonde idag. Förr brydde jag mig inte men sen jag fick en bokhylla i skalet för 1½ år sen lämnar jag inget åt slumpen.

Kollade nyss på http://www.du.se/sv/ och såg att de fanns lite olika rest platser bland annat inom skolan. Om de finns det i vår kanske jag söker de. Jag vågar inte vara arbetslös känner jag. Vet inte hur jag skulle passa som lärare men jag känner sån stress över att eventuellt bli arbetslös att jag hoppar in på nästan vad som helst. Lär börjar plugga på nu känner jag. Har massa engelska att skriva sen sam B arbeten två stycken varav den ena jag oroar mig för hur jag ska gå till väga på.

Igår började falun street. Imorgon ska jag ut på de hoppas jag. Jag vill nämliga ha lite roligt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: