Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Hur kan jag?

Ligga på fjärda plats för mest aktiva bloggarna? Blev lite ställd där. Trodde typ jag skulle legat långt ner eller nått men icke tydligen. Kul att man räknas som aktiv i alla fall.

 

VET ni! Solen lyser super vackert idag. Jag törs nästan inte tro på det själv. Hoppas det fortsätter vara så hela dagen. Jag älskar solen och jag måste få klaga på de skit dåliga vädret som hållit på typ hela sommaren.

Drömde massa coma i natt igen. Alltså jag måste vara halvt störd eller nått. Drömde att jag skulle duscha så försvann ett barn och sen var det någon psykopat som stod med ett automatvapen och siktade på mig och William och en hel grupp människor. Sen sa jag till William att sticka till B så han fick typ springa asnabbt därifrån och jag var livrädd att dom skulle skjuta honom.

 

Sånt där är rätt vanliga drömmar för mig. Orealistiska mardrömmar.

 

Nä nu ska jag duscha och sånt där.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa