Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Va fan luktar kisset kalaspuffar för?

Allvarligt fattar jag nada just nu.

 

Jag läste förut att om man äter socker som godis och sånt så kan de som kroppen inte hinner bryta ner kissas ut i form av socker lukt. Det typ ska lukta som kalas-puffar. Detta har jag varit med om när jag ätit godis och sånt men NU. Kom just ut från toaletten efter att ha kissat och kisset luktade kalaspuffar och jag har fan inte ens ätit något med socker i idag. HUR jävla weird är inte de?

 

Nu känner jag mig fundersam. Eftersom jag är lätt hypokondrisk så målar jag nu genast upp dilemmat att mina njurar fått något spunk och att jag är sjuk. JAG vet de är säkert inte så men min hjärna är as rädd för sjukdommar. Och vem fan vill lukta kalaspuffar liksom? Eller ja jag luktar de ju inte men de luktar de av mitt KISS. Nä nu måste jag grubbla över detta. :-p

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa