JAG älskar den saken. Såg de på turtles nån gång i början av nittotalet och just den saken har satt sig i mitt huvud för resten av mitt liv. Snuttjuttan SÅ jävla fult ord. HAHA.

William har varit hos sin farmor hela dagen, och runt 19.00 åkte jag och Björn dit och sa godnatt till honom. KÄNNS så skumt att sitta här ensam hemma utan min lilla William. Det är så himla tyst. Men man får ju uppmuntra honom när han vill göra något själv. De är bra tror jag att låta barn själva bestämma ibland.

Har hunnit med att plugga mycket i alla fall. Ska snart slänga mig ner i min uppsatts skrivning igen. Den är skit svår, är sam B och jag ska skriva om ekonomsika saker och människans egoism.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: