Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Lite synd.

I morse ringde mamma och berättade att det var några som sänkte bort en nymfparaktik här i Falun. Har ringt hela förmiddagen men inget svar tyvärr. Så ringde jag och nu skulle några och titta på honom ikväll, men dom skulle höra av sig om dom inte skulle ha honom. Känns trist annars hade de varit den perfekta presenten till William från mig. Dessutom har jag velat ha en nymfparakit i flera år. Jaja,

Annars så ska jag eventuellt till ikea med Anna på torsdag. Vilket jag hoppas på nu för jag har sett till att William ska få börja dagis klockan 7.00 den dagen bara för de. Skulle vara kul att kika på ikea för jag är sugen på att handla lite nytt även om jag inte vet vad än.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.