Nu så två partyn inbokade och jag njuter så klart! Älskar home partyn, har bokat ett Me and I party och ett House of lola party. House of lola ser jag mest framemot dock, älskar deras kläder det känns inte att man bär kläderna och de är så fina. Påminner lite om odd molly och jag älskar dom. Rosa och romantiskt, dock är deras kläder från 3 år och de har mer lagt krut på vuxenplaggen vilket jag älskar! Me and i är mer av gammal vana, har varit och kikat på deras kläder sedan 2006 och därför så känns det som jag måste ha såna partyn också.

Mitt första homeparty var Lingon och Blåbär, hade en säljare där som kontaktade mig och vi såg höst och vår från 2005 till 2009 sen så blev det inget mer. Dock gick jag över till andra under tiden som rabdido och wildmango måste dock erkänna att jag var besviken på wildmango för alla deras plagg har gått sönder och de priset för sån skit kvalitet gjorde i alla fall inte att jag ville handla där fler gånger. Rabdido har mer plagg för små barn och den kategorin har ju jag kommit ifrån. Så nu är det House of lola och Me and i jag går på, dock är som sagt house of lola min favorit. Jag är helt förälskad i deras kläder och hade jag råd skulle jag nog köpt allt!

Som jag skrivit i sidomenyn här så ska jag ha partyn och är du intresserad får du gärna komma (om endast bara för att fika så skulle det vara jätte kul. DET är inget köptvång och då jag sällan hinner träffa folk skulle ett besök vara jätte kul!) eller om du bor långt bort och vill beställa? Hojta till så gör jag en beställning i ditt namn, dom skickar en faktura hem till dig så du kan betala när varorna kommit hem. Det enda jag behöver är beställningslista + namn och adress till dig. Sen har du ju tid på dig att fundera är ju några veckor kvar. ^^,

Just ja, och mammaplagg som det står är INTE mammakläder för gravida, det är kläder i normalstorlek för normala vuxna. Dom heter mammaplagg bara för att det ska skilja barn och vuxen åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: