Blev VAB idag då, William är fortfarande inte helt kry lillemannen. Hoppas dock på en skoldag för honom imorgon, han missar ju massor när han är hemma.

Annars så provade jag havregurt till frukost. Tror dock jag ska blanda i frukt nästa gång, det var helt okej och jag tror absolut att det är nyttigare än massor med rena mjölkprodukter, eller MJÖLKPRODUKTER… Jag har ju gått över till laktosfritt i alla fall, jag märker ju att det är där ett av mina magproblem ligger och sen vid löken då. Men ja, nu ska jag försöka köra så rent utan mjölk det bara går för min egen skull.

Nu blir det duschen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: