Imorgon fyller min skatt tre år. Helt otroligt vad fort tiden gått. Idag för tre år sen runt kl 23 i natt började jag få små värkar. Men der var inte förens kl 6,30 som jag ringde efter mamma och bad henne ta med Björn till BB och kolla mig. Jag var hysterisk då. Sen fick vi komma till förlossningen kl 8,30 och kl 12,55 föddes William förlossningen gick så himla mycket fortare än jag räknat med 4 h och 25 minuter bara tills han var ute och jag hade räknat med att ligga minst två dygn. De var så jävla häftigt att föda barn, jag vill göra det igen. Jag tänkte på det nu när jag stod i duschen hur stor längtan jag har efter att få ett till barn. Men jag brukar aldrig få det jag vill ha, det har jag fått lära mig genom den hårda skolan.

William började dagis kl 8.00 idag jag har gjort om lite tider för jag ville ha två längre dagar i veckan och sen att han ska sluta tolv på fredagar känns lite bättre.
Nä nu lär jag börja kolla vad det är för nått jag vill läsa på engelska B och sen lär jag ringa körskolan om att jag inte kan ta tiden på torsdag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: