Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Tårtan är klar imorgon är han 3 år.

NU är tårtan för morgondagen klar. Resultatet blev verkligen jätte bra. Varken jag eller Björn har gjort en figurtårta någon gång men jag är verkligen super nöjd.

Björn var den som fixade marsipanen och själva figuren själv gjorde jag fyllningen. Det känns så himla häftigt att den nu är klar och att vi lyckades göra en så rolig tårta. Jag tror min prins kommer hoppa av förtjusning imorgon när han fyller 3 år. Tänk att min kladdiga lilla bebis är 3 år om några timmar. Att han som jag födde med smärta och helt otrolig kärlekslängtan faktiskt är tre år. Jag begriper de inte. Han var nyss så liten, nyss en liten plutt och nu är han stor. Tiden går lite väl fort ibland.

 

Här får ni se tårtan. Fin va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.