Idag fyller min älskade William 3 år. Jag var nyss in och sjöng för honom och gav honom ett paket. Han fick Micke och Molle 2 , sen ska han få en cykel senare idag och sen räknar jag grejorna jag köpte från Ikea till honom som presenter också. Så han har fått massor. Kanske blir att jag hittar något mer idag men jag tror faktiskt det räcker med saker. *hehe*.

Tänk att för tre år sen hade jag värkar vid den här tiden. Jag skulle om en halvtimme få veta att jag hade börjat öppna mig och 12:55 föddes han i v40+6 vägde 4340 gram och var 53 cm lång. Min lilla bebis är idag ett stort barn med stark vilja och som får mitt hjärta att slå dubbla slag. Jag älskar honom mest i världen!

GRATTIS MAMMAS ÄLSKLING PÅ DIN TREÅRSDAG!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: