Just nu känner jag mig redigt jävla förbannad. Tror ni inte på fan jag fick ett mail från csn i morse att dom beslutat att jag bara pluggat halvitid i våras igen?! HUR fan menar dom att jag pluggat halvtid när jag pluggat heltid? Förutom de så har dom dessutom berättat att mina betyg kom in och att allt var rätt och att betyget nånstanns försvunnit men tydligen så inte då. Ska jag behöva vara upprörd hela helgen fram tills måndag nu bara för att csn är så jävla dumma i huvudet att dom först ger en ett pass gå för dom sett att jag läst heltid EFTERSOM JAG HAR DET, och sen skickar att mail att jag inte har det. Usch jag är så jävla arg just nu. De första jag ska göra på måndag är att ringa dit och skälla det andra jag ska göra är att ringa vägledningscentrum och be dom ringa csn och fråga vad fan csn håller på mig. För jag vet att vägledningscentrum är bra på sånt i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: