Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Nej tack till reklam!

Nu gick jag med i NIX för adresserad reklam också. Jag är redan med i NIX för telefonförsäljare. Jag är så less på reklam & räkningar. Räkningar får man dock lov att ta i mot men adresserad reklam NEJ tack. Så nu är jag av med det. Känns skönt.

Förutom de så har jag väldigt mycket på efakura numera. Jag vill ha så lite papper de bara går. Känner mig lätt allergisk mot papper och dess samling i mitt hem.  Dessutom är jag en miljövän.

 

Hämting på dagis som gäller nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.