Fan faan FAN , drömde att jag var gravid. Jag drömde att jag läckte bröstmjölk och att jag misstänkte att jag var gravid ändå drack jag öl för jag tänkte att kroppen spelar mig ett spratt. OCH nog fan gör min hjärna de i alla fall för gravid är jag inte. För att bli gravid måste man ha sex även om jesus tydligen blev till på annat vis om man tror på sånt där. Jag tror inte på gud och tror säkert att jesus funnits men jag tror maria knullat med josef och ända anledningen till att jesus ens funnits är av den anledningen. Maria skyllde väl på att hon blivit gravid av en ängel för att slippa bli stenad till döds, för nån jungfru var hon då inte. Alla vet att graviditet enbart kan uppkomma via sex och som sagt sex har jag inte haft.
FAAAAN jag som vill ha en bebis. Så nu på msn har jag skrivit som text “i julklapp vill jag ha en bebis” kanske det är någon karl som någon kan hjälpa mig träffa som vill skaffa barn med mig.

Nä ska snart köra nu sen ska jag sura över att jag inte kan bli gravid.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: