Dark Mode Off / On
Småbarnåren

November

Happ en månad kvar till december nu då. Usch får ångest. Månaderna går så jävla fort. I och för säg längtar jag till nyår. Jag ser fram i mot att se ett nytt år komma för det här pissåret vill jag lämna bakom mig. Annars har jag inte mycket att berätta ska snart lämna William på dagis och sen ska jag träna. Var en evighet sen. Funderar på att gå med i http://tappa.se där får man skriva upp allt man äter och hur man rör sig som en peppning. Jag kollade mitt BMI där och fick som svar att jag väger som jag ska? Jaså? Blev verkligen förvånad. Hur som helst så hjälper dom en att hålla vikten så jag tänkte faktiskt gå med där och bli peppad att träna och sånt också. Man får en stegräknare och jag tror en sån skulle peppa mig as mycket.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.