[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nNDzrM1eOT0&feature=player_embedded[/youtube]

Fy fan va gärna jag velat se Kristina från Duvemåla konserten. Jag var väl mellan 13-15 när den gick och inte var jag speciellt mogen för att fatta vilken miss jag råkade ut för. Jag älskar musiken. När jag flyttade hemifrån 01 jag var då 17 så lånade jag några av mammas vhs som hon spelat in varav den ena vhs:en var utvandrarna och invandrarna och jag har nog aldrig fasnat så för en svensk film som jag gjorde med den. Jag insåg att jag missat något genom att inte sett kristina från duvemåla, jag köpte cd:n som är av dom få cd skivorna jag har som jag lyssnat riktigt mycket på. Dessutom förra året på bokrean köpte jag Utvandrarna, invandrarna, nybyggarna och sista brevet hem som böcker.
FAN att jag aldrig såg musikalen och FAN att den förmodligen inte kommer göras igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: