Småbarnåren

Ögoninflamation

Har William fått. Såg de i morse så var bara att vara hemma. Ringde BVC som ville att vi kom ner så vi fick träffa henne. hon tyckte William pratade jätte bra, kul att höra *ler*.
William har mer eller mindre klättrat på väggarna här hemma idag. Han är inte ett sånt barn som trivs inomhus utan behöver vara ute mycket. Men han var duktig idag, jag ska sälja barnvagnen har jag bestämt. Vi har inte använt den sen i typ juli eller nått den bara står. William går dit vi ska oavsett sträcka.

Annars är han rolig med allt han säger. Som idag frågade jag honom vad gör du och han svarar inget särskillt, busunge. Eller annars berättar han dom värsta grejerna man kan komma på. Idag sa han att där borta bor Majlis och Kalle (hans gammel-farmor och gammel-farfar) jag bara NEJ det gör dom inte dom bor i skevi, William envis som en åsna JO dom bor vist där för dit har jag varit med pappa (han pekar in mot en väg) jag sa än en gång nej. William vägrade ge sig. *Hehe*

Annars idag då på tal om trots. William vägrade gå själv in på toaletten och kissa både jag och Björn sa till honom att han fick lov han skrek och var allmänt arg sen kissade han på sig (vilket enbart var provocerande) så säger han: TITTA jag sa ju att jag skulle kissa om ingen följde med mig. William går alltså alltid själv på toaletten, detta var nått infall bara och får han inte som han vill gör han något för att typ bevisa att han kan. Riktigt bestämd unge det där.
Jag orkade inte bråka med honom kände jag, normalt hade jag skällt och skickat in honom på rummet. Men idag tänkte jag bara ÅH varför måste han ha sånt tempramet och envishet. Han har fått det från mig, han är precis som jag så där får jag inte som jag vill ska jag bevisa att jag kan vara jävlig jag också.

Annars blev jag irriterad på en kärring på onoff idag. jag och William gick dit efter vi varit på BVC för att vänta på Björn. Där inne brukar William kika på mobiltelefoner och lyfta på luckor och sånt där han skulle aldrig ha sönder nått. Så står det en kärring (jobbade inte där) och jag stod och kika på filmkameror typ ½m från William och hör henne säga, DU ska nog låta bli den där så du inte har sönder den. William fortsätter kika och hon börjar slita av William sakerna så jag gick dit och sa, HAN BRUKAR kika på mobiler. Och hon JO med det där är dyra saker han kan ha sönder. Så hörde man hennes man MEN alltså dom är ju till för att tittas på. Fan alltså de är ju visningsexemplar jag tror knappast att om butiken var så jävla rädd om dom skulle dom hålla dom i barnhöjd liksom. Jag blev sur och gick därifrån. Kändes bra att sagt i från i alla fall. Hatar folk som ska bryllas i mitt barn. JAG tål inte sånt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: