Småbarnåren

Första December 2007

Shit om en månad är det ett nytt år igen. Jag fattar de inte riktigt.
Idag var jag ute och körde. Känns så himla befriande att veta att ja äntligen fått mitt körkort. Fast jag kom inte ut från parkering för de var isigt och jävligt. SKIT sur var jag. Jag sandade och grävde som en tok men de gick inte ändå jag satt fast så Björn fick komma hit och hjälpa mig. På grund av de fick han lov att köra dogen till Kniva så jag körde dit. Var läskigt i det här snöovädret. jag har ju bara kört på sommaren och våren så halkan var obehaglig. Men ändå de är befrianade att ha körkort. Man känner verkligen att YES äntligen känslan.

Jag och William är as dåliga i magen. Vet inte vad fan det är de gör skit ont i magen hela tiden. Är säkert nått som kommit från dagis. Folk är ju så jävliga så dom tar med sjuka barn till dagis. Jag hoppas verkligen att det här är borta imorgon.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: