Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Då har vi fått en Freddi till Eddi

I natt runt två ringde Björn. Han kunde inte hitta sin hemnyckel och han var på julfest med jobbet igår. Så han frågade om han fick sova här vilket han så klart fick. Var rätt kallt när jag trippade ut barfota i trappuppgången för att öppna åt honom. William gnydde lite så jag gick in och kramade om honom. Stackaren klagade om jätte ont i magen igår kväll men både han och jag mår bättre idag vilket känns skönt.

Just nu ligger Björn inne i min säng och sover. Själv gick jag upp klockan 8.00 i vanligt ordning. En maskin tvätt går och den ska in i torktummlaren sen för att ösas i med mer tvätt. Nån mer som tycker att ni tvättar/diskar jämt? Jag gör det jämt. Blir stressad av fulla tvättkorgar. Eller ja tvättkorgar de är att ta i. Jag har ”bara” en tvättkorg. Det beror på att jag köpte två tygtvättkorgar i stället som jag ansåg var finare än vanliga i plast.

Har ett religion B arbeta att skriva och jag mitt arma pucko har fortfarande inte besökt en katolsk kyrka eller annan frikyrka. Jag funderar dock på att ta och diskutera missionkyrkan eller nått sånt för vi var på sånt när jag gick på lågstadiet men minns knappt hur de såg ut där, dessutom misstänker jag att de är fusk?

Undrar ni vad rubriken betyder är det ju sommarpojkarna. Jag tycker den är så dålig att den blir bra. HAHA, och William då förra veckan ”JAG vill höra sommarpojkarna” hehe stackaren har blivit hjärntvättad *s*.

(senare)

Nu blev det bytt rubrik från ”ops we did it, we did it again” men de beror på att jag åkte till Bojsen och köpte till till fågel idag. En hane på två år som heter Freddi. Inte mitt förslag men de kommer säkert folk att tro. Freddi hette han redan. Han precis som Eddi busvisslar haha. Hur som helst båda sitter i buren. Små gnabbats lite men sen blivit sams. Så söta är dom. Men måste köpa en bänk att plasera dom på. Freddi’s bur var större än Eddi’s var så därför kändes de skystas att flytta in dom i Freddi’s bur.

Bilder finns på Eddi och Freddi i galleriet under djur.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa