Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Eddi har fått en kompis, Freddi


Idag körde jag till Bojsen och hämtade en till nymfparakit/nymfkakadua. Det är en hane som heter Freddi så nu har Eddi fått en kompis och båda flyttade in i Freddi’s bur. Freddi var redan döp och lika var Eddi. Eddi är 8 år och vi har haft honom sen i slutet av september.  Freddi är två år.

 

Dom har fräst lite åt varandra kikat på varandra med avsmak och nyfikenhet. Båda stackarna har varit ensama trots lagen om att ha fåglar minst två. Jag känner att jag gjort en god gärning med att låta dessa två bli vänner.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.