Jag gör verkligen inte ett skit. Nyss pluggat. Jag måste ner och besöka en frikyrka. Tänkte göra det imorgon efter jag tagit mina sprutor. Ska även passa på att gå förbi vägledningscentrum och yrkesakademin och säga att jag vill göra dom tre sista veckornas praktik. Orkar egentligen inte men gör det i alla fall.

Annars är det lugnt här. Ska hämta William om tre timmar. Ska bada ikväll på mini-sim med William och sen ska vi hem och äta fiskbullar.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.