19 dagar kvar till julafton

Sökt jobb idag. Ringde och skrev in mig på vikariepoolen inom handikapp. Vet inte om de bara är personlig assistent eller om det även är för andra. Ringde till LSS också och frågade om att bli ledsagare så imorgon klockan 8.30 ska jag träffa en tjej som heter Ninni nere på soc och gå igenom lite. Skoj! Har för mig att man får 500 för att träffa en person som behöver extra stöd som en kompis i 1 timme i veckan. De känns som något jag verkligen kan tänka mig att göra. Inte deräkt som jag säger nej till pengar liksom.

Annars har jag sett klart sista sesången av the tribe rätt dåligt slut måste jag säga. Skit mycket ouppklarat och sånt. Jag hatar ner serier slutar så där så man får grubbla vad hände sen? Jag är inte född med tålamod. HAHA.

Ska gå och lägga mig snart är så himla trött.

– Puss –

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: