Sökt jobb idag. Ringde och skrev in mig på vikariepoolen inom handikapp. Vet inte om de bara är personlig assistent eller om det även är för andra. Ringde till LSS också och frågade om att bli ledsagare så imorgon klockan 8.30 ska jag träffa en tjej som heter Ninni nere på soc och gå igenom lite. Skoj! Har för mig att man får 500 för att träffa en person som behöver extra stöd som en kompis i 1 timme i veckan. De känns som något jag verkligen kan tänka mig att göra. Inte deräkt som jag säger nej till pengar liksom.

Annars har jag sett klart sista sesången av the tribe rätt dåligt slut måste jag säga. Skit mycket ouppklarat och sånt. Jag hatar ner serier slutar så där så man får grubbla vad hände sen? Jag är inte född med tålamod. HAHA.

Ska gå och lägga mig snart är så himla trött.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: