Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

18 dagar kvar till julafton

Idag var jag ner till soc och fick mer fakta om att bli ledsagare. Så om allt blir som jag hoppas nu har jag eventuellt fått en person jag ska träffa 1 gång i veckan och för de får jag 1010 kr + 350 kr per månad som ska räcka till bio, fika och annat som den här personen vill göra. Personen är ung man ska ju ha som en ”kompis” relation till personen och de är tystnadsplikt förståss men de känns jätte bra. Jag säger faktiskt inte nej till pengar och speciellt inte när man kan umgås med folk lite.

Annars fick jag lapp om att jag kan hämta mitt körkort idag så jag kanske ska åka och hämta det med Björn. Känns faktiskt riktigt roligt. Ska bli kul att ha de där platkortet.

Ringde för att få numret till hemtjänsten också men de var tydligen hur mycket som helst så skulle få en lista hemskickad av kommunen på alla enhetschefer så jag kan ringa till dom ställen jag är intresserad av. Som ni ser är jag i jobb ruschen. jag vet inte om det blir någon högskola för mig så jag lär ju ha jobb om inte annat.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa