18 dagar kvar till julafton

Idag var jag ner till soc och fick mer fakta om att bli ledsagare. Så om allt blir som jag hoppas nu har jag eventuellt fått en person jag ska träffa 1 gång i veckan och för de får jag 1010 kr + 350 kr per månad som ska räcka till bio, fika och annat som den här personen vill göra. Personen är ung man ska ju ha som en “kompis” relation till personen och de är tystnadsplikt förståss men de känns jätte bra. Jag säger faktiskt inte nej till pengar och speciellt inte när man kan umgås med folk lite.

Annars fick jag lapp om att jag kan hämta mitt körkort idag så jag kanske ska åka och hämta det med Björn. Känns faktiskt riktigt roligt. Ska bli kul att ha de där platkortet.

Ringde för att få numret till hemtjänsten också men de var tydligen hur mycket som helst så skulle få en lista hemskickad av kommunen på alla enhetschefer så jag kan ringa till dom ställen jag är intresserad av. Som ni ser är jag i jobb ruschen. jag vet inte om det blir någon högskola för mig så jag lär ju ha jobb om inte annat.

– Puss –

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: