Idag tog jag fingrarna ur röven och sökte mig ett jobb. Japp ni hörde rätt. Jag ringde LSS och frågade om dom kunde skriva in mig i vikarepoolen. Ska snart ringa hemtjänsten också. Jag är bara nervös. Känner mig alltid nervös när man ska ringa olika ställen. Jag har känt skit länge att jag inte varit sugen på att jobba men från typ 1 månad tillbaka har jobb känslan kommit över mig. Jag vill jobba, träffa folk och känna att jag tjänar mina egna pengar. Ska ringa Yrkesakademin och fråga om jag får ta sista kursen nu då. Ska lämna in ett arbete i barn och ungdomssjuksvård och sen ta min praktik. Praktik är jag inte så intresserad av, gillar inte att göra ett heltidsjobb för nollkronor. Men så känner jag att jag gör den här praktiken nu så får jag några extra kronor om jag timvikarie jobbar sen.

 

Annars väntar jag på brev från högskolan. Om jag kommit in eller inte. Jag vill ha kommit in för jag vill bli något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: