Gör inte speciellt mycket. Har tagit mina sprutor idag. Och så kom dagiskorten idag. Blev så fina. Alltid kul med kort tycker jag. Ska lägga upp i galleriet och på bilddagboken min bilddagbok är ju skyddad för andra än folk jag känner så de borde ju inte göra nått (tänker på själva gruppbilden) och lika här på lunar.

Glott på the tribe sista sesången nu sen lär jag plugga imorgon.
Annars måste jag börja söka ett jobb. Men de är så svårt att väl ringa ni vet samtalet mellan. Jaja lär göra det imorgon.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: