Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Julstämning

Fixat lite här hemma. Tog och plockade fram julgranen som inte använts sen william var bebis. har en plasgran. Jag hade helt glömt bort hur mycket jag bokstavligt talat HATAR att klä granen och pynta. De var därför jag slutade med det 2004 men så fick jag till skiten nu då. William är nöjd i alla fall och skit gllad för vi har en julgran. Och jag förstår honom på sätt och vis han gillar ju julen som alla andra barn.

 

Ska göra mig av med granen efter jul den är så jävla ful…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.