Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Jobb sök och plugg.

Idag ansåg jag mig själv vara jäktigt duktig. Gick ner till soc och LSS enheten och ska förmodligen bli ledsagare. Känns faktiskt riktigt roligt för jag behöver verkligen pengar och sen är det faktiskt något som passar mig att jobba med människor.

 

Sen gick jag hem och pluggade. Lämnade nyss in ett arbete. Ska ta och ringa yrkesakademin snart. Jag måste göra det men jag är seg. Ska fråga min mentor där om jag ska göra sista praktiken eller om jag bara ska skita i kursen. Hon skulle hört av sig till mig för månader sen men jag har inte hört ett ljud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.