Härligt nu är bloggen här omgjord och de gör mig glad. Roligare att fixa med bloggen som den ser ut nu.

Tänkte gå ner på stan och gå förbi yrkesakademin och fråga om det räcker med att se mitt anställningsavtal som bevis på att jag jobbat sen gå till vägledningscentrum och lämna in lite papper. Är inte sugen på att gå är svin kallt men lika bra att göra det nu så slipper jag grubbla en massa över när jag ska orka gå ner. William glor på svampbob på nicolodion eller hur de nu stavas.

(senare)
Gör typ inget alls. Har nyss varit ner på stan men måste har mer intyg för jag jobbat så får vänta om det där inte kommer med posten lär jag ringa och tjata idag. Drygt vill bara göra dom där kurserna så jag får bli undersköterska sen.
Annars finns det äckliga killar på den här sajten i alla fall såg nyss en kille på 29 som sökte tjejer på 15-16 okej om en tjej i den ålder träffar någon som är äldre på fest eller liknade men på LUNAR ozar de bara pedofil enligt min mening BLÄ!

La in en låt med kent men musikvideon var inge bra så lägger in den här med Lars Winnerbäck i stället för den är så jävla fin.

(Senare)

 

Alltså jag hatar verkligen min religionskunskaps lärare. Nu kommer jag ihåg varför jag tyckte religionskunskap A var så sugit. Läraren jag har i religionskunskap är sån där skit dryg person som kräver att man ska kompletera hela tiden. Trots att man skrivit massor så ska man kompletera han är petig och dryg. Blir fan sur nu satt och skrev massor i lördags och jag ska ändå komplitera. Just nu är jag riktigt grinig på honom. Hade ju oturen att få samma lärare i religionskunskap B. Alltså jag har läst på NTI i 2 år och ingen annan lärare förutom engelska B läraren då är så där petig. jag hatar petiga människor. Lär väl sätta mig och komplitera imorgon då för ingen idé att försöka med de nu när William är hemma.
Lagade spagetti och köttfärssås med rårivna morötter till idag var så himlans gott.

  • Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: