Småbarnåren

5 dagar kvar till jul | Julklappshandling

Idag ska vi åka och handla julklappar till William. Jag får inte pengar förens på fredag tyvärr så blir väl så att jag får ge Björn pengar då. Hur som helst har jag noll ideér om vad William ska då. Jag kommer verkligen inte på nått.

Skrev klart ett religionskunskap B uppsatts så ska skriva lite företagsekonomi snart. Just nu glor jag runt på youtube och lyssnar på offsprings som jag fick sug på att lyssna på men jag lyssnar också på green day dom är så jävla bra dom där grupperna allltid gillat den kategorin musik som jag aldrig insett namnet på.

(Senare)

Hämtat William och nu väntar vi på att Björn ska komma så vi kan åka. Williams ska till sin farfar under tiden så jag och Björn kan handla utan att han vet vad han får. Annars tycker jag fler skulle lägga upp bilder i era gallerin här faktiskt. De är roligt att kika på andras galleri. Anna VILL ha old time bilder från dig och ni andra som läser här kan väl lägga ut bilder på andra roliga saker era barn eller förlossningsbilder och sånt. Ja alltså före och efter om ni inte är lika som jag som lägger ut med 18 års spärr del vill säga. Föresten får ni gärna kika förbi mitt galleri. Och nu tycker jag ni ska lägga in bilder och filmer ni också i galleriet! *hehe*

(Kväll)
Så nu har vi varit och handlat julklappar blev ett stort lego med flygplan och flygplats och sen litet lego där man fick en motor till flygplatsen sen blev det en tomteluva för de ville han så gärna ha *hehe*, och sen en radiostyrd bil. Han får massor från släkten sen också och jag och Björn tänkte att man kan ju köpa mer sen på mellandagsrean. Annars så har jag varit skum i kroppen sen den här mensen dels mår jag så jävla illa, har ont bak i nacken och värk i fingrarna och hela tiden huvudvärk vet inte om det är järnbrist eller nått känner mig så jävla trött vill bara sova. Ska fan gå och köpa apelsin jucie imorgon för sånt brukar hjälpa. Nä nu ska jag gå och lägga mig är så himla trött. William går sista dagen på dagis imorgon sen är det jullov.

PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: