Har nyss pluggat och städat lite, är inte så mycket att göra just nu tänkte gå ner och köpa en julklapp från William till Björn sen när jag hämtat William på dagis. Får se vad det blir bara har inte bestämt nått än så.

Lyssnar på Nightwish just nu har så jävla tråkigt måste jag erkänna hehe. Jag vet inte varför men det händer verkligen inget speciellt i mitt liv just nu tiden står typ stilla eller nått.
För övrigt undrar jag vad julkänslor är som alla känner? Jag minns att det pirrade i magen till julen när jag var liten men mer än så har jag nog aldrig känt för julen även om jag tycker det är trevligt att träffa familjen då men de tycker jag ju annars också. Jag har aldrig förstått alls hysteri i ÅH jag känner inga julkänslor än osv alltså vad är julkänslor hur ska dom kännas är det pirret i magen man hade som barn när tomten kom med paketen och att få öppna och kika vad som låg där i eller är det att man pyntar och ser att hemmet ser annorlunda ut? Jag själv blir stressad av julpynt måste jag erkänna granen tar helt enkelt för stor plats i mitt vardagsrum och julgardiner har jag i köket och Williams rum. Jag är väl knäpp men jag pyntar inte till påsk och halloween heller så. Jag misstänker att jag är en sån där tråkmamma som inte bakar och står i dagarna i ända men jag tror inte William lider för de heller. Jag är mig själv liksom, baka och pynta tillhör inte mitt liv. Där är Björn mer än mig skulle jag tro. Han är nog mer sån än mig i allt sånt där på den där fronten är jag mer som en karl. Saken är den att jag nog beter mig mer som en karl än ett fruntimmer också. Förutom när det kommer till smink och ha snyggt omkring mig då. Men leka och hoppa runt i snön och blöta ner mig och sitta och göra sandkakor är verkligen INGET jag tycker är speciellt kul.. Till saken är den att jag inte tycker de är kul att leka alls, men läsa böcker, sjunga sånger, kika på filmer kramas och pussas prata rita och leka med lera gillar jag. Jag tycker inte att jag är en sämre mamma för att jag inte springer runt och är lekmamma för de. Jag tror William tycker jag är rolig ändå.

(Senare)

Snart ska jag gå och hämta William och gå ner på stan och handla lite julklappar om jag räknat rätt nu får jag 15.000 i jul, jag blev rätt chockad vill jag säga men de ska gå till räkningar bland annat men kommer få lite pengar över för en gångs skull. De är tur det där att csn ger ut en större summa pengar antingen vid kurstart eller slut. GLAD som fan är jag i alla fall för pengar är något jag har smått om. Hur som helst ska jag hitta nått fint till Björn men vet inte alls vad han vill ha om han vill ha nått. Fast William vill säkert ge något till hono så då ska han få göra de. Ska bli kul att se om William kan hålla tyst om vad det är bara *haha*.

(Senare)

Då var julklappsköpen avklarade då. Köpte en t-shirt på jack and jones åt Björn och sen fick han kalsonger från HM. William berättade deräkt när vi klev in i bilen vad Björn skulle få *haha*, jaja han vet i alla fall inte hur dom ser ut. William fick välja julkläder och han valde en slips och en döskalletröja på HM. Han är bara för söt, hehe. Han ska alltså ha dom ihop jag visste inte ens att han visste vad en slips var men de visste han tydligen och tyckte nog det var snyggt. JAG har aldrig knytit en slips så jag vet inte alls hur man gör. Så får se om nån kan hjälpa mig på julafton. Annars måste jag erkänna att det känns sött att han valde just slips och döskalletröja. Jag köpte en varsin negerboll åt mig och William och ett glas vatten och sen fick William lingondricka så han verkade nöjd i alla fall. Nä ska plugga lite nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: