Blä det här är riktigt jobbigt jag har nämligen grymt ont i magen. De liksom små värker. Inte de minsta skoj om jag får säga det. Björn och William har åkt på 50 års kalas hos nån släkting till Björn i Ludvika. Jag som tänkte göra en kompletering på religionskunskaps provat fick mig något pinsamt tillbaka jag råkade nämligen upptäcka att jag raderat själva texten om provet så lär höra av mig till läraren på måndag för de är väl inte röd dag? De är nyårsdagen som är röd va? Jaja skit samma jag måste ändå ringa på månad. Är på rensa humör blir så här ibland jag vill liksom rensa ALLT.

(Senare)

Måste erkänna att jag har grymt jävla tråkigt men hunnit med att göra en del sen jag kom hem i alla fall. Rensade lite i klädkammaren så nu ser det faktiskt ganska fint ut där inne och sen har jag tvättat. Blev en maskin med mörk tvätt som hänger på tork nu. Annars har jag inte gjort speciellt mycket. Känns som dagen typ bara flugit förbi. Såg några avsnitt av days of our lives US men mer har jag inte gjort. Vad har ni gjort ikväll? Trist att det aldrig är någon inne här. Jag sitter mest och glor och FL har jag mer eller mindre beslutat att avsluta min användare på. Det har blivit så jävla fjortis allt där, okej LUNAR också jävligt fjortis men alltså lunar begriper man ju nivån på men på FL? Folk anmäler för allt och sen tjatas de om samma sak år ut och år in. Sen jag var gravid och höll till där så har diskutioner om negerbollar, kejsarsnitt, ammning, abort, alkohol/rökning under graviditet, jämställdhet diskuterats som aktiva ämnen och alltså det är i snart 4 år. Förstår inte att sidan fortfarnade är så jävla attraktiv när det enbart handlar om samma skit hela tiden? Kalla det vad ni vill men alltså FL är långt ifrån något som jag orkar förgylla mitt liv med.
– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.