Då var man undersköterska då. SÅ jävla skönt att slippa komvux och bara vara nått liksom.
Hehe skumt att ha en titel också.

Annars har jag varit SÅ jävla duktig idag. Gick ner till gymmet efter att jag lämnat William på dagis provade body pump för första gången och JÄVLAR vad kul det var. Man riktigt kände hur man fick arbeta med alla muskler i kroppen. En timme höll det på men gick så himla fort. Efter pumpen gick jag ner och ställde mig 20 min på crosstainern. Jag verkligen älskar att träna förstår inte hur det kommer sig att jag inte är där mer. Jag borde fan träna varje dag gör jag ÄLSKAR svett känslan man får. Jag tycker liksom man känner hur fettet försvinner när man tränar. Jag vet ju att det egentligen bara är inbillning men ändå jag tycker ändå om känslan.

Är tydligen viktigt att äta mycket idag. På pumpen förbränner man 600 kalorier så kroppen behöver ju näring så den kan bygga musklerna. Egentligen skulle jag slänga vågen. Jag har tänkt på de och börja mäta mig med mottband. Men jag törs inte slänga min största vän och ovän. Ni som följer min blogg inser nog själva att jag har ätstörningar, och JA det har jag. Jag vet det själv. Även om det blivit bättre. Men ändå jag är viktfixerad och ställer mig på vägen varje morgon. SOM att man skulle se resultat på en dag. Jag är bara sån ändå. HATAR de men är sån jag blivit. Började ju kräkas upp maten på lågstadiet, på mellanstadiet började jag banta och på högstadiet åt jag skit lite. Självklart kan man inte bara sluta följa vågen då. Vågen är MIN värsta fiende men jag är beroende av den. MÅSTE kolla även om jag borde sluta.

Passar dagens blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.