Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Att ha rätt att må dåligt.

NU blev jag förbannad. Jag mår dålig när det är snö vinter och höst. Jag blir alltså redigt deppad av sånt. Varje gång som det håller på att bli höst mår jag skit, det här är inget jag själv kan styra över det bara blir så. Så får jag en till rätta visning för det med ord som ”tänk på mig” ungfär och att man ska inte klaga på små saker. JAG blev förbannad. Allvarligt talat så har jag inte bett om nåns åsikt så då kan folk fan ta och hålla käften. Är så jävla irriterad på att folk ska försöka tala om för en att man inte får må dåligt. Så skriver människan tänk om du haft cancer då kunde du klaga. JA men ingen kanske fattar att jag mår dålig PÅ grund av andra orsaker. Folk kanske inte fattar att jag mår dålig av andra saker och att vädret liksom lägger på detta så det blir extra jävla jobbigt. Folk som inte vet ett skit kan ta och hålla käften allvarligt talat. Sen om den här personen får reda på att jag skriver det här för ni kan lätt lista ut vem jag menar om ni läser på ”rätt” ställe så kommer jag bli redigt jävla förbannad så om ni vill fortsätta läsa så säger ni inget vidare. Jag står för att jag blir förbannad så det handlar inte om de, utan mer att jag är så jävla less på att folk inte tycker att jag ska ha rätt att må dåligt men jag ska få sitta och lyssna på andra hela tiden. Detta gäller en liten grupp dom flesta låter en lyssna och sen lyssnar dom på en själv i framtiden. MEN det är så förbannat många som bara sitter och tror att mitt liv är så perfekt och inte fattar att även jag mår dålig. Tror folk verkligen att jag tycker att det är kul att misslyckas med allt vad kärlek heter hela tiden, tror folk att jag tycker det är kul att hur mycket jag än vill så kan jag inte sluta tycka om fel person? JAG vill mer än nått annat men just den saken verkar vara omöjligt för mig.

Ska jobba imorgon och det här blev en riktigt arg blogg. FÖR nu har jag fan lessnat på folk känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa