William Småbarnåren Deppig dag.
Småbarnåren

Deppig dag.

Jobbade och de var kul. Tyvärr blev jag deppad sen när jag kom hem och hade fått IG på engelska B provet. NU får jag göra ett omprov och klarar jag inte de så är de kört. Jag blev så jävla ledsen. Kände hur jag tappade all lust i kroppen. Kan inte hjälpa de men känner mig så jävla dålig just nu. Drömmer hemska drömmar, var så ledsen i morse när jag vaknade för drömmen känns så jävla äkta att den måste vara de. Jag vill inte att det är så, jag vill bara få vara lycklig kan jag inte få vara de? Påsk, jag klarar inte av påsken. Min pappa dog under påsken. Jag vill aldrig prata om min pappa för jag märker hur alla liksom förstelnas när jag säger nått om sorgen som finns där. Jag känner mig löjlig när jag tänker på pappa. Han har varit död mer del av mitt liv än han levde ändå jag tänker på honom och blir ledsen när påsken närmar sig. Folk blir beklämda när jag pratar om honom och jag blir ledsen för jag aldrig kan prata om honom. Det är som en ond cirkel. Jag är ledsen och vill ha en kram. Bara en kram från någon i världen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: