Så jävla typiskt mig. Jag har städat bort papper. Två stycken viktiga dessutom. Ett till försäkringskassan och ett där telefonnummret till jobbet ligger på. Ett nummer jag behöver eftersom jag måste berätta att jag inte kan jobba imorgon, jag ska nämligen ta sprutor, sen göra omprov i engelska B och sen ska jag få deligation på hemtjänsten. Känns liksom som min dag har nog med saker så nu sitter jag här och muttrar och undrar VAR fan är mina papper. Så typiskt mig att lyckas städa unda saker på “bra” platser för att sen inte hitta dom när jag väl behöver dom.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: