Småbarnåren

Men ibland klär dom ut sig till nunnor.

HAHA, jag har sånt roligt barn. William har ju låssas kompisar som jag skrivit förut. I morse berättade han att EmmaTuggummis mamma och pappa var döda men ibland klär dom ut sig till Nunnor. Haha jag började skratta och frågade honom om han visste vad en nunna var? Han svarade, nej men pappa brukar prata om dom. HAHA där dog jag lätt av skratt. Så sa jag menar du när ni åker till Kniva så åker ni förbi klostret? William, ja de menar jag.
Hehe tyckte de var så himla sött. Ibland klär dom ut sig till nunnor han vet inte ens vad en nunna är vilket gör de ännu gulligare.
Han frågade lite om nunnor sen så jag sa att det var såna som tror på gud (liksom hur förklarar man nunnor för ett barn? Alla vuxna tänker ju bara på att dom inte får knulla HAHA) hur som helst så sa jag att dom tror på gud. William undrade genast vem gud var SÅ klart alla dessa varför frågor som man inte riktigt kan svara på. Jag sa att gud var en gubbe som vissa trodde på. William nöjde sig med de. Jag kan inte förklara gud, jag vet ju inte ens hur man förklarar religion överhuvudtaget. Jag har visserligen läst både religion A och B men jag kan fortfarande inte beskriva tro på det viset.

Jag ska snart göra ett prov i engelska B . Känns så jobbigt, för jag inte godkänt kommer jag att få ett ig i hela kursen de känns tungt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: