Måndag.

Williams första dag på dagis så började dagen med att lämna honom där. Drog hem och pluggade och sen drog kikade jag lite på days of our lives från usa.

Hade gått bra med dagis men när vi kom hem grät William i massor, var väl trött och ovant antagligen. Sen kom Björn hit så vi åt pytt i panna och stekt ägg med rödbetor till varit sjukt sugen på de i flera dagar. Efteråt gick vi till maxi och pantade burkar och sen tog vi en promenad. Var så mysigt. William gjorde dock en dum sak på maxi jag ertappade honom med att stå och käka av en ost. HAN har aldrig gjort nått sånt innan och jag och björn pratade jätte mycket med honom om VARFÖR man inte får göra så och att det är förbjudet osv. Kändes dessutom helt knäppt för William har aldrig gjort nått sånt där förut och han vet ju att i affären äter man inte.

Hur som helst promenaden var som sagt skön, gick hem hit sen la William och jag och björn kikade på cold kays eller hur det nu stavas. Skit bra serie tycker jag. Ska snart gå och sova nu.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: