Småbarnåren

Dont be stupid.

Idag har jag pluggat, sen har jag glott på nätet och sen har jag varit med William. Dom ringde från mini-sim och det börjar igen den 9 september och William var eld och lågor när han fick veta de. Killen är ju galen i att bada.

Annars då? Ja vi gick hem till Björn som grillade hamburgare, sen kikade vi på tv och Björn fixade en bilddagbok. Sen har vi åkt hem då. William ska till dagis imorgon och jag ska plugga. Hörde nått om att det skulle bli sommar värme imorgon det hoppas jag så jag får använda min svarta kjol som jag förälskat mig i.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: