Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Gynekologi Småbarnåren

Blod och blåbärspaj.

Jag och William åt upp de sista av blåbärspajen idag. Efter han slutat på dagis. Jag mår inge bra är helt blek och trött och svimmig i hela kroppen. Har mens, jag har nån gång tyckt jag blödigt mycket DET är inget mot vad jag gör nu. Alltså jag blöder som jag skulle skurit mig i armen typ det bara forsar ut blod så fort jag tar ur så blev hela toaletten fylld. OCH då ljuger jag inte dessutom har jag fortfarande mensvärk nått jag jag brukar ha första dagen och inget mer jag liksom får som hugg flera gånger om dagen. Normalt pågår min mens i 2 högst 3 dagar idag är jag inne på dag fyra. Jag mår verkligen DÅLIG. Flera gånger jag kommit på mig själv med att liksom hölla på att svimma. Som idag skulle hämta en sak till tacosen jag och Björn lagade då började det liksom svindla runt mig så höll på att ramla ihop SKIT snuskigt, björn bara ät spenat. Får göra det till middag imorgon kanske potatismos, fiskpinnar och spenat.

Nä om jag skulle ta och borsta mina tänder och gå och lägga mig snart kanske?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa