Idag har jag varit riktigt trött känner jag. Vet inte vad det är med mig. Jag och William drog till maxi och handlade lite mos och godis. Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket idag jag har varit på sånt där drygt irriterande mensen är slut humör som jag får. Alltså samma dag som mensen är över så känner jag mig trött och irriterad är väl säkert för det är blodbrist eller nått ska ta och köpa några vitaminer har jag tänkt.

Nu sitter jag här och kikar på days of our lives och William har lagt sig. Björn är i Karlstad och kikar på en dodge folkvagn eller nått sånt heter det.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: